Bedankt voor je interesse. We hebben inmiddels voldoende deelnemers om Waterinzicht via Toon te testen.

Je kunt je dus niet meer inschrijven. Mochten wij onverhoopt toch extra deelnemers zoeken, hoor je dit via een e-mail.

Drinkwaterbedrijven Evides en Vitens slaan de handen ineen met Toon om inzicht in het waterverbruik met 200 klanten te testen. Word jij daar één van?

Met Toon hield je je energieverbruik al in de gaten. Maar wat gebeurt er als je ook precies weet hoeveel water je verbruikt? En zou je bijvoorbeeld wat zuiniger zijn met drinkwater tijdens droge periodes als je daar met een melding over werd geïnformeerd?

Drinkwaterbedrijven Evides en Vitens onderzoeken graag met klanten samen de beste manier om waterverbruik en inzicht hierin te bepalen. Help jij ook mee?

 
 

Meedoen – zo werkt dat

 
2_Icon contract copy.png

Aanmelden voor de pilot

Hierboven vind je het aanmeldformulier. Daar stellen we o.a. enkele vragen over je watermeter.

 
 
 
3_Icon envelope copy.png

Bevestiging deelname

Uit het formulier blijkt of je geschikt bent voor de pilot. Dan sturen wij nog aanvullende vragen via de mail. Binnen een week na het verzenden van het formulier ontvangt je daar per e-mail bericht over.

 
 
 
4_Icon calendar copy.png

Installatieafspraak

Bevestiging gekregen? Dan bellen we je voor een installatieafspraak. De nieuwe watersensor wordt geïnstalleerd op de watermeter en aan Toon verbonden.

 
 
 
5_Icon loep copy.png

Testperiode

Ongeveer drie maanden maak je als tester gratis gebruik van waterinzicht. We verzamelen gegevens over hoe je de nieuwe mogelijkheid gebruikt en je ontvangt een aantal vragenlijsten. Ook kunnen we je vragen om mee te doen aan een interview, waar je wat meer vertelt over hoe je het waterinzicht ervaart.

 
 
 
6_Icon water copy.png

Einde van de test

Na afloop van de test nemen we contact met je op om te bespreken of je de watersensor kunt houden. Met de resultaten bekijken Evides en Vitens of waterinzicht interessant genoeg is om verder te onderzoeken.

 
 
 
 
 

Hoe zit het met privacy?

We gaan altijd zorgvuldig met je gegevens om, ook bij tests. Daarom leggen we duidelijk uit welke gegevens we verzamelen en waarvoor we die gegevens gebruiken. In dit geval verzamelen we:

  • Gegevens over je drinkwaterverbruik op Toon.

  • Klik-data. We kijken hoe de waterinzicht functionaliteit wordt gebruikt door te meten waar er wordt geklikt.

  • De antwoorden op de vragenlijsten en interviews.

We gebruiken deze gegevens voor het uitvoeren van de test en het delen van de resultaten. Toon deelt de resultaten met Evides en Vitens op zo’n manier, dat niet meer te zien is welke gegevens van welke deelnemer zijn. Meer weten? Lees de voorwaarden.